A vírusok

A vírusok

 

A vírusok mások mint amiket mondanak róluk. A vírus a sejtek természetes mechanizmusának része. Más tényezők miatt betegszenek meg az emberek. A vírust a betegség alakítja ki, téves elképzelés, hogy a vírustól lesznek betegek az emberek. A vírusok a sejtek közötti kommunikációs mechanizmusok részei. A sejtek termelik ki őket, főképp az éppen elhaló sejtek azért, hogy riasszák a többi sejtet a vészesen magas ártalmas környezeti (érzelmi) tényezők jelenlétéről. Így több sejt egyként lép be az élet megóvásának állapotába. Tehát amikor egy ember vírusos állapotba kerül akkor a test a maga energiáját azonnal lecsökkenti és ez okozza a rossz közérzetet.

Tehát a sejt amely az ártalmas jelzést fogadta bármilyen ok miatt, beindítja a vészriadót azáltal, hogy kibocsájtja magából azt amit az ember tudománya "vírusnak" hív. Mindezt azért, hogy a többi sejtet értesítse. Ha az ártalmas, mérgező tényező (érzelem) egy bizonyos foknál magasabb, akkor több sejt is kibocsájtja magából az úgynevezett vírust.

Egy influenzás személy azért kerül ebbe az alacsony energetikai állapotba mert hosszan tartó stresszes körülményt él meg, ami miatt a test sokkos állapotba kerül. Ekkor a legyengült immunrendszert kihasználó ártalmas mikroorganizmusok jelennek meg. Ezalatt a baktériumokat és a gombákat értjük amik korábban egyensúlyi állapotban voltak jelen a szervezetben. Ez a méregtöbblet okozza a sejt exogén kiválasztódását amit az emberek vírusnak hívnak.

Ennek 2 fő funkciója van: Leadni a riasztást, közben genetikai információt közölni a riasztás természetéről és kilökni a bent felgyülemlett ártalmakat a túlélés érdekében. Azaz ha egy sejt mérgező állapotba kerül, mint egy ember torka aki sokáig hideg levegőt lélegzett be egy tartósan stresszes állapotban (akkor a legyengült immunrendszere miatt) a torokban lévő baktériumok kibillennek az egyensúlyi állapotból. Ekkor a torok sejtjei kitermelik magukból amit az emberek influenza vírusnak hívnak.

A probléma következménye a vírus. A kutatók tévesen fordítva értelmezik!

Ezután pedig valami más történik. Mikor egy személy nagyon náthás a nyálkahártyája nagy mennyiségben kóros váladékot termel, mert erre való a nyálkahártya : kilökni a szervezetből azt amire nincs szüksége. A kiválasztott váladékok tüsszentéssel, köhögéssel jutnak ki a testből és ez a váladék tele van azzal is amit az emberek vírusnak hívnak, amit viszont mi exogén típusú sejtkiválasztódásnak hívunk. Ez jut a levegőn keresztül a nyálkahártyán át egy másik ember szervezetébe.

Ezek riasztó jelzések arról, hogy valami nincs rendben. Ahogy ezek az exogének belépnek a másik ember biológiájába és annak az embernek a sejtreceptorai úgy értelmezik azt mint ami : egy riasztásnak, és ha ez a személy is szintén stressz alatt áll, akkor nála is beindul a lánc jelzés és az a személy is beteg lesz.

De tegyük fel, hogy egy másik személy nincsen stressz alatt és az immunrendszere is egészséges, ezért a beteg személy exogén vészjelzése lehet, hogy megérkezik majd és riasztani fog egy-két csoportnyi sejtet, de a test erre önmagától hamar úgy válaszol a maga módján, hogy nincsen semmi gond és ezt a személyt elkerüli a betegség.

Imánuel Jézus bátran járkált a betegek között, mert tudta ezt.

Ezért van az, hogy valaki elkapja az influenzát, míg másokat elkerül. Érdemes azt megemlíteni, hogy amikor valaki nagyfokú stressz alatt van akkor nagyon valószínű, hogy ezzel nincs egyedül. Mások is stressz alatt vannak, pl. a családja vagy a közösség ahol él. Mindig a gyengébb személy kezdi el kilökni magából az ártó váladékokat és ezzel elkezdődik a láncreakció és az exogén vészjelek megérkeznek az egész családhoz.

Minden egyes vírus típus csak exogén,

pontos információval és precíz receptorokkal rendelkezik és csak bizonyos besorolású sejtekkel kapcsolódik. Más szóval fajok szerint, sejtcsoportok szerint, sőt a szervezeten belüli helyük szerint is specifikusak. Ha egy madárnak olyan betegsége van ami a tollának a gyökerét támadta meg akkor a teste azokat az exogén jeleket fogja előállítani, az bekerül a levegőbe és lehet, hogy egy ember belélegzi azt. A bekerült receptorok különböznek az ember által fogadható receptoroktól, ezért képtelenek kapcsolódni és elmarad az információ átadás. A fogadó emberi sejt azt fogja mondani : várjunk csak, nekem nincs tollam, ez az információ fecskéknek szól.

Ezért a vírusok specifikusak egyik fajról a másikra. De a fajok, főképp azok amik egy családon belül vannak általában osztoznak azonos sejtreceptorokban, ezért lehetséges, hogy a macska elkaphatja az influenzát az embertől egy tüsszentés miatt. Mert annak ellenére, hogy az egy macska, exogén receptorai összeférhetőek és ha a macska stressz alatt van akkor be fognak nála is indulni a tünetek.

Ha laboratóriumi egészséges sejtkultúrához vírust adnak, akkor a legelső sejt amivel az találkozik kapcsolódni fog és beindul a vészriadó, a sejtcsoport további vírusokat állít elő, láncreakciót indítva el. Ez a laboratóriumi kémcsőben drámai lesz, mert a test nélkül az immunrendszer hiánya miatt nincsen megóvva ez a sejtkultúra, hiszen a testen kívül van.

Az emberiség még gyerekcipőben jár mindezzel kapcsolatban. Néhol találni alap gondolatokat ahol azt mondják, hogy vannak sejtkiválasztások amik vírusnak látszanak, pedig mások. Szóval nincs semmiféle vírus. Fordítottan látnak. De menjünk tovább!

A jelenlegi helyzetben felfigyeltek a nagyfokú méreganyag kibocsájtásra a betegek szervezetében. De ez más miatt történt, mint pl. az 5G típusú elektromágneses sugárzás miatt és ezért elkezdték tanulmányozni a maguk emberi módján és rábukkantak arra amit úgy hívnak vírus. Pedig ezek csak a súlyosan ártalmas környezeti hatás az 5G miatti, sejtek által kibocsájtott sejtközi vészjelzések. A technológiai fejlődés miatt kialakult tudatállapotok, betegségek részletes leírását "Az emberiség jelenlegi helyzete" és a "Tudatosság fokozatai" menüpontokban olvashatják.

Kifejlesztettek egy nagyon leegyszerűsített tesztet bizonyos proteinek kimutatására és ha valakinek több van ebből akkor ... És persze, hogy riadót fújnak , bezárják a népességet, ezen emberek felháborodnak, túlélő üzemmódba kerülnek ezáltal sokkal megemelkedik a stressz szintjük és még több exogént állítanak elő. Majd elvégzik a tesztet és lám... Bezárni őket! Aztán átkerül még több emberre és kész is. Hogy miért tud hatni ennyi emberre? Mert a földi populáció 66%-a az Enneagram szerinti 6-os személyiségtípus.

A megoldás: A félelem mentesség!

Stresszt és félelmet keltve több és több esetet teremtenek ebből az influenzából. Egy vírus semmi egyéb, mint egy vészjelző ami azzal az információval rendelkezik ami rámutat arra mi történik és miért történik a riasztás. Ez mindig belső dolog. A test és a sejtek természetes folyamata és alapvető részét képezik az immunrendszernek. A vírusok ellen képtelenség oltást készíteni.

Csak a Tudatosság adhat védelmet! A Tudatosság pedig a helyesen megélt szeretet.

Egyszerűen a vészjelzés nincs hatással olyan egyénre aki nincs olyan körülmények között amiről az exogén genetikai anyaga lett kódolva.

Itt van például az Ebola, amitől mindenki annyira tart. Ez esetben arról adnak értesítést az exogének, hogy a szervezet alapvető vitaminok és táplálékok hiányában van. Főképp a C vitamin hiánya miatt.

A riasztás egy társadalom azonos szociális és gazdasági körülményei között élő emberek körében jelenik meg, ez esetben Afrikában. Ezért kezelik az Ebolát nagy dózisú C vitaminnal. Az Ebola azonban összeférhetetlen olyan személlyel aki a világ másik részén él és egészséges. Ez elég egyszerű és logikus. Mint mondják a vírus mutálódik ...  ez a mutáció azért jelenik meg, mert különböző egyének állítják elő ezeket, az azt kiváltó ártalmas körülményeik természetének variációi szerint ami ugye egyénenként eltérő.

Sok vírusos folyamatot és kialakulást lehetne tisztázni a jellemző életviszonyok és félelmek alapján. Mindenki számtalan vírust állít elő, mert ez az egyik útja a sejtek közötti kommunikációnak. 

Valójában az exogén csak a vészjelzést adja át. Azért lesz beteg az ember, mert alacsony az immunszintje, mivel félelemben él.

Közösségeken belül gyakran ugyanabban a stresszben vannak, élnek, ugyanazon oknál fogva ezért mentálisan kompatibilisek, tehát azonos a frekvenciájuk, hogy betegek legyenek. Információcsere az emberek között állandóan történik. Nincsenek teljesen elkülönülve egymástól. Közösségek kommunikálnak egymással úgy energetikailag, mint biológiailag. Az emberek össze vannak fonódva és a leggyengébb fog először megbetegedni és beindítja a láncreakciót. A sejtek egy rend szerint működnek. Rendezettek és ésszerűek. A vírusok csak táviratok.

Ám most is a hírnök van a probléma miatt hibáztatva. Az emberi tudomány veszélyesen tudatlan. Csak akkor kaphatnak el valamit ha kompatibilisek vele. Kompatibilisek pedig a félelem és a stressz által lesznek. A bolygó valamennyi betegségének 99,9%-a már minden ember szervezetében jelen van, lappangva és egyensúlyban. Csak a megfelelő jelre és körülményre van szükség, hogy aktiválódjanak.