Entrópia, egészség-betegség

Entrópia, egészség-betegség

 

Az entrópia a rendezett struktúrák szétesési hajlama. 

A Tachyon eszközök hatásának vizsgálata közvetett úton történhet csupán.

Évekig tartó laboratóriumi vizsgálatokkal bizonyították, hogy a Tachyonizált eszközök jelentősen csökkentették az entrópia folyamatát!

Sőt olyan betegségekben is javulást vagy teljes gyógyulást eredményez a Tachyonizált termékek használata, amelyekkel a nyugati orvostudomány teljes mértékben tehetetlen.

Ilyen például David Wagner saját esete is, ugyanis ő saját, balesetben eltört gerinccsigolyáit hozta helyre Tachyon lemezek használatával, annak ellenére, hogy az orvosai szerint örökre tolókocsiba kényszerült volna. 

Az entrópia hatása azért tud a visszájára fordulni, mert a fizikai testünk állandóan igyekszik az egészség egyensúlyi állapota felé.

 

Egészség és betegség

 

Fontos tudniuk, hogy az egészség korántsem egy átmeneti időszak az életükben.

A betegség szerepe az ,hogy jelezze az egészség egyensúlyi állapotát elveszítették.

Mindig önmagukat gyógyítják meg. Akkor is ha ehhez kapnak segítséget. A betegségeik pontosan jelzik azt is miként tértek el az egészségtől. A betegségek pontosan megmutatják az okokat is, csupán ismernünk kell azok nyelvezetét. Ha felelősséget vállalnak önmagukért, ha betegségeik okaként belső, lelki okokat keresnek, ha változtatatnak azokon az érzelmeiken és gondolataikon amelyek kibillentették önöket az egészség egyensúlyi állapotából, akkor a gyógyulásuk szinte 100%-ban garantált. 

Ilyenkor a testük elkezdi az öngyógyítás folyamatát. Ehhez viszont sok energiára van szüksége. Energiáik jelentős részét az Univerzumból kapják. Ezért jó a Tachyonizált termékek használata. Természetesen szükségük van fizikai anyagokra is, vitaminokra, ásványi anyagokra, enzimekre, probiotikumra stb. Ezek a gyógyítás fizikai oldalát képviselik.

A holisztikus szemlélet harmadik oldalát a pszichés oldal képviseli. A felelősségvállalás és a kellő változtatás az életükön nélkülözhetetlen, de a Tachyon kezelések ebben is segítséget nyújtanak.

A szerveik SOEF-je, tudata a kellő energia biztosításával gyorsan helyre tudja állítani a szervezet energetikai hálózatát, amely ezek után fizikai szinten is meggyógyul. Az éteri testük, ami az energetikai tervrajzuk, minden információt tartalmaz az egészséges test felépítéséhez. Azonban az éterikus test is megsérül.

A Tachyon kezelések segítenek a sérült éterikus testet is helyreállítani

(Pl. amikor elvágják a kezüket és heg marad utána akkor az éteri test energia szálai is sérülnek. Ezért marad meg évekig a heg. Ha viszont az éteri test szálai helyreállnak, akkor a hegek eltűnnek.)