Szakkarai piramis

Szakkarai piramis

 

Az egyiptomi misztérium folytatódik!

Szakkara Egyiptom egyik legnagyobb rejtélye. Története a leghihetetlenebb válaszokat fedi fel. Tervezője Thot volt (vagy más néven Hermész Triszmegisztosz), az első aki összegyűjtötte a betegségek felismerésével és gyógyításával kapcsolatos tudást. Felfedte az Univerzum működését.

Maga a szakkarai építménykomplexum egy hatalmas, kőből készült áramkör volt.

A fal egy energia befogó komplexum részét képezte, melynek középpontja a 66 méter magas lépcsős piramis volt. Eme kvantumgépezetnek nincs szüksége vezetékekre, csak a kövek molekuláiban megtalálható nagy mennyiségű kvarckristályra.

Ezek a kristályok óriási erőteret, állandó Tachyon energia hullámot hoztak létre.

Hermész technológiája elengedhetetlen volt a beavatottak rezgési frekvenciájának növeléséhez, spirituális fejlődésük felgyorsításához. Lehetővé tette a tanítványok számára, hogy megtapasztalják más dimenziók létezését. Megnövelték a beavatottak rezgési frekvenciáját, ezáltal a mentális erőt, és olyan érzékeket ébresztettek fel mint a telepátia és sok más. Ez volt a Hórusz szem misztériumiskola székhelye. A lenyűgöző oszlopos folyosónak 48 oszlopa van….ezoterikus formája megegyezik az emberi DNS formájával…a tudatosság fokozatairól bővebben a Tudatosság menüpont alatt.

Az egyiptomi papok felfedték, hogy a világegyetemben két energiapólus van.

A szeretet és a félelem

A tudatosság és a GÉPIESSÉG

Manapság a világban a félelemmel vagyis a GÉPEKKÉ tétellel motiválják az embereket.

A szeretet viszont semleges, nincsen polaritása és nincsen tömege. Frekvenciája és rezgése sincsen, hiszen megvan benne az információ az összes frekvenciához és a tökéletes formához, ezért képtelen ártani. Végtelenül intelligens.

Ez a szeretet energia vagyis a Tachyon energia.

Szakkara, mint antenna húzta magába a Tachyon energiát és ki is sugározta azt. Jelen korunkban ilyen antennaként funkcionál minden „Tachyon” termék.

Hermész leírta az Univerzum hetedik törvényét. Minden a nemeken alapul. Mindennek vannak férfi és női alapelvei és amikor ezek harmónizálódnak változások jönnek létre az alanyokban.

A részecskepároknak egymást kiegyenlítő ellentétes töltésük van. Pl.: férfi-nő,anyag-antianyag,hideg-meleg,alacsony-magas…

 

A fénynél gyorsabban terjedő energiát és a függőlegesen forgó energiaoszlopokat Nikola Tesla is tanulmányozta. Rájött a harmónikus változásokban lévő titokra. Tanulmányaiban arra a következtetésre jutott, hogy ez az úgynevezett Tachyon energia! 

Ez a tiszta energia! 

Mivel semleges energia, nincs ellenállása és a fény sebességének huszonhétszeresével halad.