A "NEM" szó, mint sötét programozás

A "NEM" szó, mint sötét programozás

A „NEM” szó egy démoni neurolingvisztikai programozás, mert a sötét erő tudja, hogy a valóságukat önök teremtik a gondolkodás által. Így aztán bevezetett egy új szót, ami nincs a természetben, a fizikában és ezzel mindent a feje tetejére állított. Ez volt az első programozás. Nagyon sok sötét maradvány található a nyelvekben. Alapvetően tehát ez az, ami az emberiséggel történt. Valamikor természetesek voltak és aztán hirtelen megjelentek olyan koncepciók az elmékben, mint pl. a bosszú. A természetben ilyen nincs. Bosszúálló állatok, növények nincsenek. Rivalizálással találkozhatnak, de bosszúval soha.

Ha békés emberként kimennek az utcára és azt mondják „Nem akarunk több háborút! Nem akarunk több vérontást”, a kvantumvákuumban ez olyan értelmet kap, hogy „még több háború, még több vérontás.”

Ez az a fajta neurolingvisztikai programozás, amelyet a megtévesztő Istenek adtak át.

A tudatosság fényében ezt a szót mellőztem a honlap többi tartalmában.

Érdemes megfigyelni, hogy számtalan alkalommal és gyakorlatilag mindenhol belefutnak ennek a szónak a használatába. Próbálják megfigyelni, hogy önök hány alkalommal használják naponta a kommunikációjuk során.