Tachyon és a Reiki

Tachyon és a Reiki

 

A Tachyon energia kezelés és a Reiki kezelés különbségei 

 

A Reiki kezelés minősége nagyban függ a kezelő személytől. A tudatossági szintjétől és emberi tulajdonságaitól is. Függ a tisztaságától (szeretetből, önzetlenül adott segítség).

Az átadott energia hiányos lehet akkor, ha a kezelő személy a gondolatai és érzelmei miatt sok energiablokkot halmoz fel az auratestein.

Ilyenkor képtelen felvenni és átadni azokat a rezgéseket amelyek a betegnek olykor a leginkább fontosak. A Reikiben ezért nagyon fontos a kezelő személy tisztasága. Fontos a kezelő és a kezelt személy közötti szimpátia és az összhang is, amely szintén előfeltétele annak ha kellő hatékonyságot akar a Reiki terapeuta elérni. A kezelést végző személy lehet fáradt vagy gondterhelt, amelyek szintén kedvezőtlenül hatnak a Reiki kezelésre.

A Tachyon energia kezelésnél ezek a hatásfok rontó tényezők eleve ki vannak zárva. 

A Reikivel kezelő személy egyszerre csak egy területen tud kezelést adni, a Tachyon energia segítségével viszont egyszerre sok területen lehet kezelni a pácienst, így az energiamennyiség a sokszorosára nő, amellyel akár az egész testet kezelhetjük egyszerre, sőt még az auratesteket is. A Reiki technikái alkalmatlanok az energia kivezetésére. Sok problémánál viszont ezt kell alkalmazni. Vagy a pár percenkénti ki és bevezetés váltogatását.   

 

A Tachyon energia kezelések eredményezik a mentáltest és az érzelmi test blokktalanítását is, ezért a végleges gyógyulást teszik elérhetővé. Ha ugyanis az auratesteken megmaradnak a blokkok,akkor a betegség kiújul.

A Tachyon kezelések ideje 1 óránál jóval hosszabb ideig is tarthatnak, szemben a Reiki kezelés fizikai korlátaival, mivel a Tachyonizált eszközöket viselhetik akár egész nap ,a nap minden órájában. Akár alvás közben is. A spirituális fejlődésük ezáltal nagymértékben felgyorsul.

 A Tachyon energia kezelést ötvözhetjük az akupunktúrával és színterápiával is.

Kevés Reiki terapeuta tud konkrét színnel kezelni, mert sokszor az energia sárga lesz a mentális tevékenység miatt. A Tachyonizált színes üveglencsék viszont alkalmasak a színterápia előnyeinek kiaknázására is. Tachyonizált termékeket alkalmazhatják munka közben, meditáció vagy sportolás közben is. Például kiválóan hat egy csuklószorító a Reiki terapeutára, a gyógymasszőrre ,vagy a gépírónőre is.

Sportolás közben pedig nagyobb teljesítményeket, hosszabb edzésidőt érhetünk el.  A Tachyon energia és a Reiki kezelés alatt is érzi a páciens a törődést, amely sokszor fontos a pszichés problémákkal küzdő emberek számára. Sokan a Reiki kezelés kellemes hatását sokkal hamarabb érzékelik mint a Tachyon erejét, viszont egyszerre is alkalmazható a Tachyon a Reiki kezeléssel.