A finom rendszerező energiamező

A finom rendszerező energiamező

 

F.R.E.M. vagy S.O.E.F. , a finom rendszerező energia mező

 Angolul kifejezve a S.O.E.F. tulajdonképpen az anyag tudata. Mindennek ami megjelenik a fizikai világban van saját tudata. A legkisebb részecskének, a Tachyonnak van a legkisebb tudati egysége. Minden átalakulás amely létrejön tudatos és tervezett.

 Minden részecskének van saját tudata és minden nagyobb egységnek is van saját tudata. 

Ha veszünk két hidrogén atomot amelyeknek van saját tudata és veszünk egy oxigén atomot akkor lehet, hogy egy robbanásra nagyon hajlamos gázkeveréket kapunk, de ha az atomok tudata "úgy akarja", akkor lehet belőlük egy vízmolekula is, amely tulajdonságaiban teljesen más mint a részek összessége. Jelen esetben a víz (legalábbis szoba hőmérsékleten) folyékony. Égésre alkalmatlan ,sőt az egyik legalkalmasabb a tűz oltására. A sort követve tudnunk kell, hogy van saját tudata egy csepp víznek is, egy pataknak, egy folyónak, a tengernek és az óceánnak is.

A görögök tisztelték Gaiát a föld lelkét, mert bölcsek voltak.

 

Ősi kultúrákban is megfigyelhető az a tudás amikor az ember még sokkal szorosabb kapcsolatban volt a természettel mint élőlénnyel. A sámánok vagy az indián varázslók is ismerték ezeket a titkokat. Az ember rendelkezik lélekkel, ez a lényének az igazi természete. Tudást és bölcsességet képvisel. A testrészeinknek is van saját tudata.

 A tudati irányítás egyik közismert példája a szintén új keletű fogalom, az őssejtek működési elve.

 

A magzatok fejlődésénél már régóta tudjuk, hogy azonos sejtekből alakul ki a kifejlett élőlény. Viszont az őssejtekkel kapcsolatban mára már azt is tudjuk, hogy a magzati kor után, a felnőtteknél is működik az őssejt terápia, amikor az őssejtek olyan sejtekké alakulnak át amelyekké szükséges, pl. gerincvelővé vagy agysejtekké. Az őssejt saját tudata szabályozza ezt. A tudatok így hozzák létre a fizikai síkot, vagy akár az életeket is.

Annak ellenére, hogy az embert be tudjuk határolni mint egy energiából álló frekvencia halmazt, tudni kell, hogy az emberi tudat (lélek) több mint csupán energia. Éppen ezért kell akkora különbséget tenni a tudat és az energia között.