Mi a Tachyon energia

Mi a Tachyon energia

A Tachyon energia a fénynél 27x gyorsabb sebességű energia

 

A világegyetemben mindenütt jelen van.  A fizikai világot és az egész Univerzumot is a Tachyon energia és a Tachyon energia további átalakulásával keletkező részecskék építik fel. A Tachyon részecskék a fizikai világban ugyanis az alap "építőkockákat" képviselik. Enélkül az energia nélkül az élet is elképzelhetetlen, mivel az élet alapját is a Tachyon (a szeretet) energia képviseli. 

A fizikai sík olyan energiákból áll melyek a Nullponti energia "sűrűbb" megjelenésével jönnek létre. A Nullponti energia anyaggá történő átalakulása természetesen több lépésben történik meg. A Nullponti energia először olyan energiává alakul át, amelyet a tudósok Tachyon energiának neveztek el. Először 1966-ban Gerald Feinberg fizikus adott tudományos nevet neki.

A Tachyon energia rendelkezik a Nullponti energia minden tulajdonságával, minden frekvenciát tartalmaz, bármilyen energiává képes átalakulni, de már mutat részecske tulajdonságot is. Mivel a Tachyon energia sebessége még fénysebesség feletti ezért a hagyományos értelemben nagyon nehezen tanulmányozható a tudomány számára. A Tachyon energia következő átalakulása már egy részecske tulajdonsággal jobban rendelkező és már a fény sebessége alatt megjelenő energia, amelyet Pion néven neveztek el. Ez egy szubatomikus részecske, ennél 10x nagyobb pályán mozog a Mion elnevezésű részecske és 207x nagyobb pályán az Elektron. Az atomok belsejét és magát az atommagot is ezek a részecskék illetve energiák töltik ki. 

A fizikai síkot rend építi fel, egy spontán rend ,amely engedelmeskedik olyan törvényeknek amelyeket csak most kezdenek a tudósok megismerni.

 A tudósok a vezérlésért felelős energiát  F.R.E.M. -nek vagy S.O.E.F.-nek nevezik : finom rendszerező energia mezőnek. Minden megjelenő szubatomikus részecskének van saját tudata. Ez a tudat irányítja és teszi lehetővé az egyre összetettebb szerveződéseket. Minden nagyobb rész rendelkezik saját tudattal, így a Tachyon, Pion, Mion, Elektron, Atom, Molekula stb. is. Az élet és az élőlények is így fejlődnek.

 

Az orvostudomány ismeri az őssejt fogalmát

Az őssejtek azt az alapot képviselik amelyből minden sejtünk kialakul. Az őssejtek saját tudata irányítja azt a folyamatot aminek a végeredménye bőr, máj, csont, agysejt stb. lesz, ugyanabból a kiinduló sejtből. A fizikai világunkat tehát a Nullponti energia és az első részecske tulajdonságokkal rendelkező energia, a Tachyon energia építi fel a különböző átalakulásai után.