A kikristályosodás

A kikristályosodás

Az elemek periódusos táblázatában a szén elem atomszáma 6 , a szilíciumé pedig 14, tehát egy oktávval (8-cal) magasabb.

Szénre van szükség az összes DNS és RNS kialakításához, amely az élet kémiai kódja. Azonban tudományos kutatások felfedezték, hogy a szilícium módosítja a DNS-t , más szóval

A SZILÍCIUM FENNTARTJA AZ ÉLETET

Részletes leírását a Tachyon energia menüpont alatt találod.

A jelenlegi homo sapiens fajunk most egy kvantumugrást tehet az evolúciójában egy halhatatlan faj irányába, amely 12 aktív DNS szállal és 10 éterikus DNS szállal rendelkezik.

A 3D-s szén alapú biológiánkat alkímiailag átalakíthatjuk az 5D-s szilícium kristályba.

Tehát minden sejtet a szénből kristályos szilíciummá alakíthatunk. Belsőleg minden sejt egy szerves struktúráról kristályosra változhat, amelyen a fény áthaladva a test megvilágítását idézi elő, ezzel véget vetve a 3D-s sűrűségnek. Az erre az átalakulásra képes lelkek elkísérik Gaiát, az új „Terra Novát” az aranykorba, és testük elhagyása nélkül képesek lesznek felemelkedni.

A fényrészecskék, az úgynevezett fotonok az okai a változásnak, melyek a fénysebességnél gyorsabb frekvenciában rezegnek (Tachyon energia), ahol a tömeg önmagában eltűnik. Az emberi lény morfológiája (alakja) a szilícium elem felé mutálódhat, amely egy kristályos elem.

Görögül a Krisztus szó kristályt jelent.

A filozófiában a Krisztus szó „magas szellemit” jelent,

amely szint meghaladja a jelenlegi 3D-s emberi szintet. Amikor a DNS szilíciummá mutálódik a test világítani kezd.

A krisztussá, azaz kristállyá vált ember világít!

A krisztus szó maga egy minőséget jelent, Jézus  kristállyá, magas szellemivé változott! Immánuel Jézus egy olyan ember volt, aki megmutatta milyen egy 5D-s emberi lénnyé mutálódni. Az ilyen mester lények természetfeletti képességekkel rendelkeznek, mint a halhatatlanság, a levitáció, a teleportáció, az időutazás stb.

A fotonok aktiválják az emberi testben a szemétnek nevezett DNS-eket , hogy rekonstruálják az eredeti 12 szálat. Minél több az aktív DNS szál, annál magasabb az emberi létező tudatszintje.

Sokaknak azonban kényelmes egy Krisztus nélküli, azaz magas szellemi létállapoton kívül megmaradni, mondván ők csak átlagos emberek. Sokan jól érzik magukat a félhomályban és hárítják a teljes fényt. Ennek okait a Tudatosság fokozatai menüpont alatt részletesen elolvashatják.