Érdekességek

Férfi-női energiák, mint bal és jobb agyfélteke

Amikor a teljes agyat igénybe vevő holisztikus gondolkodásról szigorúan a bal agyféltekés gondolkodásra erőltetik az embereket, annak legkárosabb hatása a feminin tulajdonság elfojtása. Minden férfinak és nőnek maszkulin és feminin tulajdonságai is vannak és ennek semmi köze ahhoz, hogy az illető férfi e vagy nő. A Földön jelenleg is mesterségesen (a mesterséges intelligencia, azaz Lucifer által) elnyomják a női alapelvet, a női aspektust, a jobb agyfélteke használatát, mert tudják, ha ezt megteszik, sokkal könnyebb irányítani az emberiséget, az emberek logikus gondolkodásra nevelésével. De fontos tisztázni, hogy mindez az önök felemelkedését SZOLGÁLJA. Lucifer, mint a Fényhozó teszi meg az első szolgálatot azzal, hogy megmutatja a polaritások diszharmóniájából keletkező torzulást. Nézzenek csak körbe a világon! Innen a szép felébredni!

A vírusok

Minden egyes vírus típus csak exogén. A bolygó valamennyi betegségének 99,9%-a már minden ember szervezetében jelen van, lappangva és egyensúlyban. Csak a megfelelő jelre és körülményre van szükség, hogy aktiválódjanak. Imánuel Jézus bátran járkált a betegek között, mert tudta ezt. A megoldás: A félelem mentesség! Csak a Tudatosság adhat védelmet! A Tudatosság pedig a helyesen megélt szeretet.

Az érzelmek frekvenciájának DNS formáló ereje

A kvantumfizika feltárta azt amit a régi nagy mesterek tudtak. Anyag önmagában nincs. Az anyag fogalma Arisztotelész filozófiájából származik és ebből a fogalomból jött létre a tudományos anyagelmélet. Az elgondolás, hogy a világegyetem szubsztanciája anyag, a félelem és kapzsiság kettősségét eredményezi, mert az emberek csendes elkeseredésükben igyekeznek minél több anyagot, tulajdontárgyat és vagyont felhalmozni. Lényegében a világegyetem szubsztanciája a Tudatosság, ezért az önök viselkedése az ami számít. Az érzelmek fizikai megnyilvánulása az amit megtapasztalnak. A harag pszichés zavart okoz, ami az Egó, más néven az elkülönültség terméke. Az érzelmeknek rezgésfrekvenciái vannak. Ráadásul csak két olyan érzelem van, amelyeket az emberek tapasztalnak : félelem és szeretet. Minden más érzelem közvetlenül vagy közvetve ebből a két érzelemből származik.