Tachyon kutatások és eredmények

Tachyon kutatások és eredmények

 

Az ókori civilizációk is használták már ezt az energiát, mint Egyiptom vagy Atlantisz. Technikai eszközeik amelyekkel például lebegtették a köveket ezzel az energiával működtek. Jelen civilizációnk legrégebbi írásai a Védák is említik a Tachyon energiát, természetesen más néven.

 

Az indiai, tibeti és kínai kultúra gyógyítással és spirituális fejlődéssel kapcsolatos tanításainak alapját képezi a Kozmikus energia és az emberi testet körülvevő energiatestek ismerete.

A Kozmikus energia felhasználásra kerül az Ájurvédában vagy a Csi-kungban is. Gyógyításra, egészség megőrzésre, hosszú élet elérésére, a harcművészetek legmagasabb szintjeinek elérésére és a megvilágosodás elérését szolgáló meditációs és energetikai gyakorlatokban is.

Jelen korunkban a Tachyon energia kutatása Nikola Tesla és Dr. Henry Moray kutatásaival kezdődött az 1900-as évek elején.

Ők mindketten készítettek olyan készüléket amelyek ezt a kimeríthetetlen energiát alakították át úgy, hogy rezgőköröket készítettek. Az első rezgőkört a szabad energia, avagy a Tachyon energia hozta működésbe, a második kört az első, a harmadikat a második. Mindaddig osztották le a frekvenciát ameddig az áramerősség és a feszültség kellő nagyságú lett. Készülékeik titka csak az első rezgőkörben volt. Ez azóta sem került nyilvánosságra.

Tesla egy autóba építette készülékét és az a műszerfal mögött működött. A készüléke egy Siemens villanymotort hajtott és azt az autó robbanó motorja helyére építette be a sebességváltó elé és az autó képes volt leadni az akkori kor robbanómotorjainak teljesítményét. Moray ládikája sok-sok villanykörtét és akár egyszerre 10 db vasalót is működtetett. Munkásságukat sok tudós tanulmányozza azóta is, hátha sikerül rájönniük e kimeríthetetlen energia villamos energiává történő átalakítására.

Szélmalom harcot folytatnak viszont abból a szempontból, hogy ez a tudás a jelenleg uralmon lévő hatalom érdekeit sérti, ezért még ha sikereket érnek is el, akkor sem biztos, hogy találmányaik napvilágra kerülhetnek. Legalábbis egyenlőre…

 

David Wagner egy német származású Kaliforniában élő egyetemi professzor és feltaláló. Ő úttörőként villamos energia előállítása helyett ezt az energiát a spirituális fejlődést és egészséget teremtő hasznos segítségként kívánja felhasználni. 

Célja, hogy az emberiség visszataláljon egy olyan útra amely a jövőnkbe vezet a pusztulásunk helyett.

David rátalált arra az útra, amely nagy lehetőséget ad az emberiség kezébe a technológiánkat is felhasználva a Vízöntő korszakban. Kifejlesztett egy olyan technológiát amely bármilyen természetes anyag pl: üveg, selyem, pamut, szilícium, kristály stb. szubmolekuláris szerkezetét úgy alakítja át ,hogy azok a Nullponti energiát képesek átalakítani Tachyon energiává és azt továbbítják. 

David Wagner létrehozott egy vállalatot és kifejlesztett több száz terméket, amelyeket az általa felfedezett eljárással megváltoztatnak szubmolekuláris szinten és ettől kezdve az eszközök állandó Tachyon antennákká válnak.

Termékei energiagyógyászati termékek

 

Kiválóan alkalmazhatóak a legsúlyosabb betegségek kezelésére is. Ezenkívül ideálisak relaxációhoz, meditációhoz, de a pihentető alvás hozzásegítéséhez is. Használhatóak sportolás közben is, nagyobb teljesítmények, hosszabb távok elérésére. És ami a legfontosabb :  spirituális fejlődéshez segítik az embert. Segítenek megszabadulni a mentális és érzelmi blokkoktól, segítenek a GÉPIESSÉG tudatlanságának legyőzésében. Erről bővebben a tudatosság menüpont alatt.