Tachyon termékek

Tachyon termékek

 

Magyar nyelvű webshopunk elérhető!

www.tachyonwebshop.hu

 

 

Sun Spot

4db kvarckristály

A Világ legerősebb tértisztító és energetizáló eszköze!

Világszabadalom!

 Bizonyítottan fiatalít is!

 

 

 50mm x 30mm

Térharmónizálásra

Tisztítja és energetizálja a teret

                                                       

     Végre mindenki számára elérhetővé vált a professzor David Wagner által 1993-ban megalkotott Sun Spot nevű kristály.

Ezidáig kizárólag a Tachyon kurzusokon és a Californiai Tudomány Egyetem műhelyeiben volt elérhető. A 4db tachyonizált kvarckristály a legjobb, leghatásosabb az összes tachyonos termék közül a terek tisztítására és energetizálására.

Semlegesíti az elektromágneses sugárzást és mindennemű disszonáns energiát a környezetben, mint pl. a vízereket, mobiltelefon sugárzást, de még az emberek által gerjesztett negatív hullámokat is!

Kiválóan alkalmas házak, lakások, irodák, tárgyalótermek, meditációs szentélyek energetikai tisztítására és feltöltésére. Tisztítja a teret és fel is tölti azt életenergiával. Ennek eredménye nyugodt, harmónikus, érezhetően tiszta környezet, szellemi frissesség. Gyakorlatilag olyan, mintha egy piramisban élnénk. A kvarckristályok megkönnyítik a Tachyon energia áramlását, bifurkációt hoznak létre az adott helyen, tehát eltávolítanak mindennemű negatív energiát és ezek helyére tiszta szeretet, vagyis Tachyon energia költözik.

A Tachyon ráadásul ionizálja is a levegőt.

Használatuk rendkívül egyszerű. Helyezzük el a 4db kristályt a nagyobbik lapjukkal befelé a ház vagy szoba 4 sarkában a padlón vagy közel azonos magasságú tárgyakon. A kristályokból kiáramló „tornádó” formájú energia a tér közepén egybefonódik, ilyen formán 1 hatalmas energia tornádót hozva létre aminek középpontja a ház vagy a szoba közepén lesz. Ettől a középponttól számítva a kisugárzott energia mintegy 60 méter átmérőjű „gömböt” hoz létre. Minden kristály kb. 30méter távolságba sugároz ki, tehát a 4db-ot egymástól maximum 60 méter távolságba helyezzük el. Igen, jól gondolja!

A szomszédok is érezni fogják!!!  

Minden professzionális kristály kézi csiszolású! Előállításuknál mellőzzük a gépeket így a kristályok formája helyenként eltérhet. Minden darab egyedi!

Külső behatás képtelen gyengíteni vagy beszennyezni a tachyonizált kristályokat! A kristályok mesterkristályok, a tachyonizációs folyamat után az energiát örökre ugyanolyan mértékben és minőségben sugározzák. 

 

Fekvőbetét

 

    

 

Életük 1/3-át alvással töltik, de most már alvás/meditáció közben intenzíven gyógyulhatnak is! Sőt, az alvás/meditáció közbeni intenzív feltöltöttségünk napközben is védelmet biztosít a negatív behatásoktól!

A tachyonizált fekvőbetétek rendkívül erősek!

Kb. 4 méterre sugároznak!

 Aero-fiber anyagból készülnek. Az egész testet energiában fürdeti az alvás/meditáció ideje alatt. Intenzíven aktiválja a SOEF-et.

Harmónizálja a testet-lelket-szellemet.

Az erős detoxikáló hatása miatt használata eleinte kellemetlen lehet, izzadás, extra hőérzet, rosszullét, nagyon intenzív víziók/álmok előfordulhatnak. Ezek a kezdeti tisztulási folyamat mellékhatásai. Pici gyermekek esetében veszélytelen, hiszen ők még nincsenek kitéve annyi káros energiának, mint a felnőttek. 

 Legyenek türelemmel amíg a szervezetük hozzászokik ehhez a nagy energiatöbblethez.

Egészségügyi szakemberek, masszázs terapeuták is előszeretettel használják, hiszen segít a pácienseknek ellazulni és magát a kezelő felet is megvédi a páciens esetleges negatív energiáitól. 

 

Cocoon Ultra

Meditációs szett

 

Test-lélek-szellem egyidejű harmónizálása, mélymeditáció

Szett tartalma :

 - 4db Ultra disk 10cm

- 2db tachyonizált tépőzáras öv 170cm x 8,5cm

- 1db meditációs maszk 2db 35mm-es ultra diskkel

- 2db disk tartó „papucs”

 

Az eddig fejlesztett Tachyonos termékek egyik legkiválóbbika. Egy nagyon mély meditációs állapotot idéz elő a fizikai és éterikus test számára is.

Azoknak akik komolyan veszik személyes átalakulásukat és fejlődésüket!

A szett használata pozitív változásokat indít el a fizikai, érzelmi és szellemi testekben is! Megnyitja a spirituális energiákat. Minden szinten növeli az életerőt és automatikusan gyorsítja az estleges betegségekből való felépülést is. Harmónizálja a csakrák forgási sebességét, mindet ugyanarra a szintre állítva, ezáltal meglepően jól fogják magukat érezni.

 

 

Szilícium és Ultra szilícium disk

(Szimpla illetve dupla oldal)

 

 

 

Elektromos berendezésekre (elektroszmog elleni védelem) illetve a test energetizálására

Ma már lehetséges megvédeni magukat és a szeretteiket a sugárterheléstől

Bármilyen elektromos árammal működő berendezésen is használhatják. Szakértői kutatások bebizonyították, hogy a Tachyonizált diskek valós megoldást jelentenek a káros elektroszmog ellen. Bizonyítja ezt az, hogy 156 országba értékesítik ezt a terméket vállalatok és magánszemélyek részére egyaránt.

Rengeteg módon alkalmazhatóak :

- villanyszekrényeken

- hűtőszekrényben vagy bárhol az ételek, italok alá helyezve

- ivó és locsolóvizek energetizálására (1,5liter víz kb. 2óra alatt töltődik fel)

- víztartályok tetejére helyezve

- hybrid és normál autók akkumulátorain

- alváshoz/meációhoz (ágy alatt 15cm-rel felragasztva a falra a fej irányából)

- termőföldekbe (soronként 1 disket függőlegesen leásni)

- sérülésekre (a kisebb diskeket a testünk akut-fájó pontjaira ragaszthatjuk akár 24 órára is,elég fürdésnél levenni)

- sportoláshoz (növeli a teljesítményt,élsportolók „doppingszerként” használják)

 

A szimpla oldalú

A szimpla oldalú szilícium diskek kb. 4 méter távolságba sugároznak ki egy a disk átmérőjével azonos energia sugarat hozva létre. (Kb. mint egy fénykard.)  Az energia az "Energy flows out this side" feliratú oldalon áramlik ki. A disk tudományos high-tech iparágak számára kifejlesztett szilícium-dioxidot tartalmaz. Ez a vékony lemez könnyen törik ezért kap erős laminált borítást.   Így az esetlegesen széttört lemez darabkái biztonságban egy helyen maradnak és változatlanul tökéletesen fejtik ki a hatásukat.

A dupla oldalú

A dupla oldalú szilícium diskek kb. 4-4 méter távolságba sugároznak ki az oldallapok irányába, illetve 2-2méter távolságba az élek irányába, mintegy tojás alakzatot hozva létre maguk körül. A szimpla diskekhez képest erősebb energiát sugároznak ki, ez az úgynevezett neo energia, amikor két Tachyon energia egymás felé fordul. Jó példa erre az amikor szerelmesek. Ha csak egyikük szerelmes valakibe akkor is létrejön egyfajta energiatöbblet. Amikor viszont a szerelem viszonzott az egy különlegesen erős energetikai teret hoz létre a két fél között, mivel mind a két irányból töltve van.

 

TLC gyorsregeneráló kristályok

 

 

 

A súlyos elváltozások kezelésére. 

Bővebb információ és videós bemutató a gyorsregeneráló kristályok működéséről a gyártó honlapján elérhetőek.