Mandala masszázs

Mandala masszázs

Bejelentkezés :

 Szabó Gabriella   

+36 70/9433410

 

Masszázs kezelések elérhetőek kizárólag előzetes telefonos egyeztetés után

Gyöngyös - Budapest

Hétfő - Szombat   10 - 20 

Vasárnap   12 - 18

 

Gondűző, izomlazító masszázs

 Tachyon energia kezelésként

A masszázs a gyógyító érintés tudománya. Egyike a legősibb fizioterápiás gyógymódoknak. Az izomlazító masszázs a svédmasszázs fogásrendszerével dolgozik, a feszülő, letapadt, merev, görcsös izmokat felszabadítva nyújt gyors segítséget.

Tachyon energia kezelésként ön 2db Tachyon fekvőbetéten pihen a masszázs során és 6db  10cm nagyságú Tachyon disc energiafolyamot képez ön körül, a tiszta és energetizált légkörről a Sun Spot tértisztító kristályok gondoskodnak.

 

 

 

Manuális korrekciós technikai masszázs

Tachyon energia kezelésként

A mozgásszegény ülő életmód, a rossz testtartás és csontrendszer helytelen vagy hirtelen nagy terhelése miatt az ízületekben mozgást beszűkítő elváltozások, ízületi blokkok alakulnak ki. Felfrissülést, a fájdalom csökkenését és könnyebb mozgást biztosít.

 

Tibeti méregtelenítő MÉZ masszázs

Tachyon energia kezelésként

A mézes masszázs hatékonyan alkalmazható gerincbántalmak, nyak, váll - és hátfájdalmak, reumás panaszok, neuralgiák, ízületi problémák, hólyagbántalmak, migrén, visszatérő fertőzések, krónikus kimerültség és depresszió esetén.

 

Himalájai sókristály masszázs

Tachyon energia kezelésként

Ezzel a kezeléssel a felső, elhalt hámsejteket távolítjuk el. A sókristály olajokkal együtt fejti ki jótékony hatását. Méregtelenít, élénkíti a vérkeringést, javítja a sejtek anyagcseréjét és a faggyúműködést. Több mint 80 ásványi anyagot és nyomelemeket tartalmaz.

 

"Mandala" zengőtál kezelés

A zengőtál kezelés Tachyon energetikailag tisztított környezetben egyszerre szólítja meg a testet, a lelket és a szellemet. A hangtál rezgései végigjárják az egész testet és oldják a kialakult blokkokat, megnyugtatják ezáltal a lelket és az elmét is. A kezelés 50 perces, amelyet minden esetben 20 perces konzultáció előz meg.

 

" Mandala"  zengőtál csakraharmónizáció

A zengőtál csakraharmónizálás Tachyon energetikailag tisztított térben történik. A testre helyezett hangtálak megszólaltatásával az energiaközpontok tisztulnak és a csakrák forgási sebessége kiegyenlítődik. Így oldja a felgyülemlett blokkokat. A kezelés 40 perces, amelyet minden esetben 20 perces konzultáció előz meg.