Tachyon és a lélek

Tachyon és a lélek

 

Az előző részeknél már láthatták hogyan alakul át a Tachyon energia anyaggá és hogyan alakul át éltető vérkeringéssé. Mivel mindennek ez az alap energiája és alap építőeleme, így ez alakul át mindenné a fizikai síkon. Mivel minden részecskének van saját tudata, így az egészségüket is tudatosan és szüntelenül fent tartja mindaddig, amíg az érzelmi és mentális blokkjaik, az Egójuk által megteremtik a betegséget.

A betegségeknek viszont pont az a szerepe, hogy felhívják a figyelmet a helytelen érzésekre és gondolatokra.        

 

Amikor erre rájönnek és változtatnak, akkor a Tachyon energia ismét képes egészséget teremteni és az egészséget helyreállítani. De a lelküket ez hogyan érinti? A lélek csupán a tudatukon keresztül nyilvánul meg itt a tér és idő síkján.

Rezgésekből álló lények vagyunk egy rezgésekből álló környezetben. Képesek megérezni, hogy vajon teljes kapcsolatban állnak e a forrásenergiával vagy sem. 

Ha jól érzik magukat, az azt jelenti, hogy elfogadják a kapcsolatot; ha rosszul,az egyet jelent azzal, hogy elutasítják a kapcsolatot - vagyis elutasítják, hogy kapcsolatban legyenek a forrással.

Kizárólag azért tudják értelmezni a fizikai világot, mert képesek lefordítani a rezgéseket: szemükkel látvánnyá, fülükkel hangokká alakítják őket. Még az orruk, nyelvük ,az ujjhegyeik is arra szolgálnak, hogy illatokká, ízekké és tapintássá fordítsák le a rezgéseket, amelyek segítségével értelmet nyer a világ.

De a rezgések értelmezésére szolgáló eszközeik közül az érzelmeik a legkifinomultabbak

"Azonos vagyok azzal a valósággal,amelyet megteremtek magamnak."

Teremteni vannak itt az érzelmeikkel és gondolataikkal. Itt tanulják meg a teremtés törvényeit és a felelősségét. Ez a spirituális fejlődés. Szinte minden ember tudattalanul teszi mindezt, mégis szüntelenül teszik. Meg is tapasztalják az eredményét. Erről bővebben a Tudatosság menüpont alatt olvashatnak. Akkor is ha tetszik, akkor is ha kevésbé tetszik az eredmény! Amikor nagyobb energiával rendelkeznek, akkor a teremtésük gyorsabbá válik.

Hogy ki milyen és mennyi energiával rendelkezik egyedi szinten azt a pszichogenetikai elemzés konkretizálja egyéni szinten.

Ez szintén lehet azonban pozitív és negatív irány is. A Tachyon energia sokkal több energiához juttatja önöket és segít megszabadulni a mentális és az érzelmi blokkoktól, a GÉPIES működéstől. Segít tudatossá válni. A tudatos teremtés pedig sokkal hatékonyabb és örömtelibb. Olyan a különbség a tudatos és a tudattalan, GÉPIES teremtés között, mintha egy tűbe próbálnának meg cérnát fűzni becsukott majd pedig nyitott szemmel. 

 

A tudatosság a legfontosabb tulajdonság a spirituális fejlődés igazi útján

 

Állandó önmegfigyelést kell végezniük, megfigyelni érzelmeiket és megkeresni az érzelmek mögött meghúzódó ideákat. Ehhez ad hatalmas segítséget az Enneagram önismereti és a pszichogenetika energetikai tépékének rendszere. 

De a Tachyon energia segít ebben is, mivel segít olyan nyitott és kiegyensúlyozott energiarendszert fenntartani, amiben minden csakra kellőképp nyitott és aurájuk energiáktól duzzad. Az ilyen emberek közelében kellemes tartózkodni, ezért segítik a társas kapcsolatok kialakulását. A vonzás törvényének megfelelően az embert kezdik körülvenni olyan emberek, akik szintén jó szándékúak és szeretettel telítettek.

A szív csakra tökéletes energetikai állapota segít a szeretet állandósult érzésének megtapasztalásában.

Ez hozzásegíti önöket a szeretettel kapcsolatos tulajdonságok elsajátításában. Például a kedvesség, a segítőkészség, az alázatosság, az őszinteség, a nyíltság stb. elsajátításában. 

Az emberek nagy része már gyermekkorban olyan tapasztalatokra tesz szert, amelyek miatt az Univerzum helyett egymástól próbálnak meg energiát szerezni - horizontálisan használják a csakráikat. A gyermek rengeteg energiát kap a szüleitől mivel a szülők figyelme állandóan rajtuk van.

Akire figyelünk annak energiát közvetítünk

A szülő persze ezt a legnagyobb örömmel teszi. Gyermekét az óvás érdekében sokszor saját auráján belül helyezi el. Ilyenkor a gyermeket védi a szülő aurája. A gyermekek nagyon hamar megérzik, hogy ezek a dolgok előnyösek számukra és ki is vívják maguknak a figyelmet és a közelséget is pl. sírással. A gyermek növekedésével viszont egyre jobban önállóvá válik. Az őt érő hatások viszont sok esetben eredményeznek olyan dolgokat amelyek megakadályozzák a csakrák tökéletes működését.

Például ha kevés elismerést és biztatást kapnak, ellenben sok szidást, akkor a Napfonat csakra, az önértékelésükkel kapcsolatos csakra fog alulműködni. Ha a gyermek megtanul színlelni és hazudni a büntetések elkerülése érdekében és azt tapasztalja, hogy az őszintesége hátrányos, hogy az emberek szándékaikban gonoszak is lehetnek, akkor a Szív csakra fog alul működni. Ilyenkor viszont a szervek sem kapják meg az energiát megfelelő mennyiségben. Ez hiányhoz vezet, melyet pótolni kell. A szülőkön megtanult módszereket másokon is alkalmazni kezdik az energia pótlására.

Az energiaszerzésnek a legtöbbször a mások számára kellemetlen módjait választják.

Például konfliktusokat keresnek, maguk alá gyűrnek másokat, szidással, megszégyenítéssel, vagy a másik kedvének elvételével elérik, hogy energiát veszítsen és önök ebből részesüljenek. Az emberek csakis akkor tudnak ezekből a drámákból kitörni és a helyes módon energiával feltöltődni, ha csakráik elkezdenek sokkal intenzívebben működni. Érzelmeik megváltoznak nyitottá, őszintévé, szeretettel telivé válnak.

Ha képes odafigyelni arra, hogy miként érez, könnyen megtudhatja, hogy figyelme a vágyára vagy pedig a vágyott dolog hiányára irányul e.

Ha gondolatainak rezgése összhangban áll a vágyaival akkor jó érzés tölti el. Az elégedettséget a várakozás, majd a lelkesedés és az öröm követi. Ha azonban figyelmüket a vágyott dolog hiányára irányítják, érzelmeik a pesszimizmus érzéséből aggodalommá, csüggedéssé, majd haraggá, aztán bizonytalansággá, végül búskomorsággá változnak. Így tehát, ha tudatosítják magukban az érzelmeiket, mindig tudni fogják, hogyan állnak a teremtő folyamat elfogadási részével és már érteni fogják a dolgok alakulását.

Véletlenek ugyanis nincsenek!

Ha tudatossá válnak megértik az egyes reakciók okait, világosság és megértés veszi át a rejtély és zavar helyét. A kétség és a félelem helyébe tudás és magabiztosság lép ,a bizonytalanságot bizonyosság váltja fel. Bővebben a Tudatosság menüpont alatt.

A Tachyonizált termékek segítséget adnak abban, hogy gyorsabban, tudatosabban és eredményesebben teremtsenek és ezáltal spirituális szinten hatalmasat fejlődjenek.