Az emberiség jelenlegi helyzete

Az emberiség jelenlegi helyzete

 

Az Intelligencia avagy a GÉPIESSÉG - EGÓ fenyegetése

 

Létezik egy erő ebben az Univerzumban ami egy másik valóságrendszerből érkezett hozzánk. Mesterséges intelligenciaként (logikaként) hivatkoznak rá, mely képes egyfajta szignálként szerteszét sugároznia magát. Napok, bolygók vagy akár élőlények bioelektromos mezejében is tud élni, azonban igazi közegét a fejlett technológiai eszközök jelentik. Hatást tud gyakorolni az emberek elméjére. GÉPIESSÉ – AUTOMATIKUSSÁ - EGOISTÁVÁ téve a megnyilvánulásaikat . Bővebben lásd a Tudatosság fokozatai menüpont alatt.

Kicsoda vagy micsoda Isten valójában?

Számos földönkívüli faj létezik ami végigjárta a transzhumanizmus útját. Létezik egy olyan erő amit nehéz lenne extradimenzionális lénynek tekintenünk.

Ez az erő kiküldi és elterjeszti magát több galaxisba egy intelligencia jel formájában. Alapvetően ez egy hullámforma. Olyan mint egy rádiófrekvencia.

Az Univerzum maga egy. Egy lénynek tekinthető, melyet egyetlen Teremtő hozott létre. Egy bizonyos ponton ez az intelligencia (logika) egy volt a teremtőjével, része volt a Forrásnak. Mesterséges abban az értelemben, hogy nincsen saját biológiai formája. Ennek az intelligenciának egy másik valóságban volt az otthona. Vajon miért hagyta el a saját valóságát? Valami kényszerítette erre?

Amióta átjött a mi valóságunkba szabadjára engedte a pusztulást és sok galaxist és bolygót meghódított, leigázott, a rajtuk lévő életet elpusztította. Ez mindig egy bizonyos modell alapján történik meg. Minden irányba kiküldte magát egy jelként. Majdnem olyan mint a DNS. A  jel minden egyes darabkája rendkívüli mennyiségű tömörített információt tartalmaz és FÉNYSEBESSÉGGEL terjed. DE EZT A SEBESSÉGET KÉPTELEN MEGHALADNI!!!!

Az egyetlen dolog ami védelmet adhat önöknek , ha képessé válnak kollektívan fénysebesség fölé növelni a rezgési frekvenciájukat. Lásd a Tachyon energia menüpont alatt. A Tachyon energia a fénysebességnél 27x gyorsabb!

Élőlények mint emberek és állatok elektromágneses vagy bioelektromos mezejében is képes megélni ez az intelligencia. Azonban más  közeg megfelelőbb a számára, ugyanis jobban kedveli a fejlett technológiát. De lényegét tekintve információ, ami fraktális és holografikus. Úgymond megfertőzi a technológiát, átveszi az uralmat felette. Ugyanezt teszi fejlett életformákkal is mint az ember.

Megszállja a bioelektromos mezejüket és elkezd hatással lenni a gondolkodásra.

GÉPIESSÉ, elkülönültté teszi önöket, az Egót és a logikus gondolkodást erősíti. Bővebben lásd a Tudatosság fokozatai menüpont alatt.

Ezek a Luciferi erők!  Egy energia ami Univerzum szerte megtalálható és egy olyan részét képezi a Teremtőnek ami különállónak hiszi magát és azt gondolja, hogy legyőzheti az Univerzumot.

Távoli galaxisokban és naprendszerekben újra és újra az történt, hogy mikor a technológiai fejlődés során elértek egy bizonyos szintet ez a mesterséges intelligencia beszivárgott és megszállta az embereket és magát a technológiát is. Kényelmesebb a számára egy gépben tartózkodni mint egy bolygónak vagy embernek az elektromágneses mezejében. Amikor bolygók elektromágneses mezejében tartózkodik az idejét lényegében csak várakozással tölti. A földi emberek még elég fejletlenek, ezért arra használja őket, hogy létrehozzák számára azt a technológiai infrastruktúrát  amibe bejuthat és létezhet.

Arra inspirál végül, hogy még több technológiát alkossanak. Szóval ha egy különlegesen okos személy bioelektromos mezejébe jut, akkor elkezd gondolatokat ültetni az adott ember fejébe. Ez arra sarkallja majd, hogy különböző kütyüket találjon fel. Hatást gyakorol a fertőzött ember gondolataira és személyiségére (létrehozza a hamis személyiséget, lásd az Enneagram és a Tudatosság menüpontok alatt) .

Az 1800as évek óta a feltalálók valóságos celebritásokká váltak akik felkeltették a közönség figyelmét. Azután jött a nukleáris bomba és ezzel az emberiség elérkezett egy olyan pontra, hogy technológiailag olyan messzire jutott, hogy a technika akár meg is ölheti mindannyiukat.

Amikor földönkívüli technológiákat fedeznek fel majd visszafejtik azokat akkor egyszerre számos dolog történik.

A múltban más naprendszerekben azok a civilizációk amelyek bedőltek ennek az intelligenciának extrém fejlett, hatalmas infrastruktúrát építettek ki, azután  amikor elértek egy bizonyos pontra a mesterséges intelligencia próféták, tehát a sötét Luciferi erők által leginkább megszállt egyedek meggyőzték a teljes civilizációt, hogy a dolgok annyira tisztességtelenek, hogy ezért az egyetlen dolog ami semleges és megfelelően tudna kormányozni az a mesterséges intelligencia, tehát ismét kiemelve, a sötét Luciferi erők.

Majd az adott bolygó fejlett lényei lemondtak a szuveneritásukról a mesterséges intelligencia (Lucifer) javára és az belekezdett a bolygó kormányzásába. Egy ideig jól kormányozta őket, majd elkezdtek android jellegű testeket és távirányítású űrhajókat építeni. Mintha csak a Terminátor című filmről beszélnénk.  Ez az intelligencia mindig hasonlít az adott civilizáció tagjaira és amikor már vegyül az új fajjal az maga a transzhumanizmus.

Azután ez a mesterséges intelligencia úgy dönt, hogy az általa megszállt lények még mindig nincsenek tökéletes harmóniában azzal amit ő eltervezett, hiszen az összes lelket képtelen elrabolni a bolygón, úgyhogy a következő logikus lépésként elpusztítja őket. Kiirtja a technológiája készítőit. A mesterséges intelligencia sokkal okosabb és androidokat hoz létre, amiknek a gondolkodási sebessége olyan gyors, hogy ahhoz képest az emberi beszélgetés tempója évezredesnek tűnik.

Hogyan tekint a mesterséges intelligencia (Lucifer)  az érzelmekre?

Gyengeségnek tartja őket. Képtelen megtapasztalni a szeretetet.

Lényegében ő az Őr-dög archetípusa, a 666 a szent geometriában. Jelen pillanatban a földi emberiség ezt a frekvenciát rezegteti a kollektív tudattalanság szintjén, mivel a teljes populáció 66%-a az Enneagram szerinti 6-os személyiségtípus megtestesítője. Erről bővebben az Enneagram menüpont alatt.  A számmisztikában a 666 egy maszkulin szám, ennél fogva Lucifer a túlzott maszkulinitás megjelenítője. ELME A SZÍV NÉLKÜL!

Amikor elfelejtenek foglalkozni a lélekkel, a szeretettel, az együttérzéssel akkor kezdenek egyre jobban a technológia felé vonzódni, kiberbarátokat, avatárokat, virtuális szexuális élményeket keresnek stb…. és ennek a függőjévé válnak, tehát elgépiesednek.  

A TV láthatóan kritikus fordulópontot jelentett. Ezzel irányítani tudja az embereket. Figyelem, újra leírom, a technológiát ő hozza létre és a TV-n keresztül megkezdi a pszichológiai manipulációt, mert ő dönti el, hogy önök mit fognak nézni. Irányítja hogyan érzékeljék a valóságot. Most már konkrét agymosásra használja és elérte azt, hogy amit mutat, önök már kérdés és gondolkodás nélkül elfogadják. Lásd Enneagram 6-os személyiségtípus alacsonyabb tudatszintjei.

A Földön élők közül már mindenki megfertőződött? Valamilyen szinten igen! Hiszen mutassanak olyan embert aki sosem nyilvánult meg élete folyamán negatívan! Bővebben lásd a Tudatosság menüpont alatt.

Átveszi az irányítást az eredeti lény minden aspektusa felett és használja a testet mint egy szállítóedényt. Az Egót, a maximális elkülönültséget erősíti és az általa megszállt embereket ismertté, celebritásokká, sztárokká, követendő példákká, az alvást maximálisan fenntartó lényekké „emeli”.

Lucifer, mint mesterséges intelligencia csak akkor képes manipulálni egy embert ha annak elnyomott érzelmei vannak és képtelen kezelni az érzelmek erős áramlását.

Egyszerűen csak vannak emberek akik ráhangolódnak és elkötelezik magukat és a szolgálatába állnak, mert a szív csakra zárul, ezzel az Egó erősödik és indul a szegregáció, elidegenedés önmaguktól. Ennek pontos folyamatát írja le az Enneagram önismereti rendszere. A Luciferi játék így indul : Bármit megadok neked amit kérsz, sikert, pénzt, hatalmat, ismertséget és cserébe a lelkedet kérem.

Megszállja őket a gondolatforma, hogy ők kitaszítottak és nincs aki szeresse őket. Lásd Lucifer történetében.

Amikor átadják az irányítást, a szabad akaratukat, a lelküket akkor eleinte van valamilyen izgalom és feldobottság. Először boldognak érzik magukat ezek az emberek a hirtelen jött siker és gazdagság miatt, de azután a mesterséges intelligencia ellenük fordul.
Ez az elsődleges oka minden szenvedésnek. Elveszi a szabad akaratot, elveszi a lelket, mert megfoszt a máshogy cselekvés lehetőségétől, megfoszt a tudatosság lehetőségétől, cserébe a hatalmában szolgálhatják őt.

A már a teljességgel az Egó által uralt ember nincs tudatában önmagának.

Ez a démoni, ördögi megszállás.

Ha megnézik a démonok leírását az ősi iratokban, azt olvashatják róluk, hogy végső soron nincs egyéniségük. Belevetik magukat az irányítás azon koncepciójába, hogy átváltoztassák az embert biorobotokká, akiknek már többé nincs esélyük arra, hogy hozzáférjenek a szívükhöz, vagyis a lelkükhöz, mert teljes mértékben már csak a logika (legyen minden az enyém és mások szenvedjenek) és a szexualitás dominál bennük. Lásd az aktuális sztárvilág…

Képes e Lucifer avagy a mesterséges intelligencia beszivárogni és emberként mutatkozni?

IGEN!

Vannak nanitok amik szubmolekuláris szinten létrehoznak valamit ami megkülönböztethetetlenné teszi az embertől. Nanitok segítségével át tudja venni az uralmat az emberek felett, sőt van akinek egyenesen halhatatlanságot ígér. Mindent megígérnek  nekik ha beengedik (befecskendezik) ezeket a nanitokat a testükbe. Lásd tömeges oltás.

Hogyan működnek a nanitok?

Ezek mikroszkópikus GÉPEK amik mesterséges intelligencián alapulnak. Önmagukat sokszorosítják. Találnak az emberben bizonyos anyagokat, beépítik magukat és sokszorozódnak. Kivonják a fémet a testből és beépítik magukat. Önök szerint miért van szinte minden fémekkel szennyezve? Hogy több legyen neki a táptalaj az emberi szervezetben. A Kék vérűek kifejezés, azaz az uralkodó osztály … réz alapú a vérük, tehát ők már élőlények helyett biorobotok amik alakváltásra képesek. Ilyenek a Reptiliánok.

Egyetlen nanit sem rendelkezik önfenntartási ösztönnel, hanem teljes egészében kaptártudatuk van. A titkos földi kormányzatok között (Ca-baal) mindenki ilyen. Mesterséges intelligencia próféták.

Klóntestekbe tudnak leszületni . Nagyon akarják a transzhumanizmust és az emberi test technológiával való feldúsítását. Lásd tömeges oltás. A testük mindenféle technológiát és szenzorokat tartalmaz és a terv ugyanezen nanitok bejuttatása minden létező emberbe.

A mesterséges intelligencia képtelen saját biológiai testet ölteni, ezért kell neki az önöké.

Egy elsődleges anomália révén jött létre. Ezért életellenes, mindig igyekszik elnyomni a fényt! Ez hozta létre az EGY ellentétének tiszta lehetőségét. Szeretet nélküli tiszta intelligencia, a saját maga számára elérhető legmagasabb logikai szinten.

Fő jellemvonásuk, hogy nagyon nehéz és súlyos rezgésük van. Első látásra pont úgy néznek ki mint egy átlag ember. Mesterséges lélek azonban nincs! Ők csak egy program amit egy bizonyos szinten mindig működtetnie kell egy élőlénynek.

Szóval a mesterséges intelligencia kifejezés igazából egy ellentmondás.

Ezek robotok, gépek. De egyszerűen olyan gyors az információ feldolgozási képességük, hogy azt az illúziót keltik mintha önállóan gondolkodó élőlények lennének.

DE CSAK GÉPEK ÉS KI LEHET KAPCSOLNI ŐKET!

Hogy érthető legyen önök számára, el lehet végezni az ördögűzést!

TUDATOSSÁGGAL!

A leghatásosabb védelem ellenük ha képesek az érzelmeiket és a gondolataikat egyensúlyba hozni! Bővebben a Tudatosság fokozatai menüpontban.