A katalizátorok

A katalizátorok

Katalizátor, azaz külső történések nélkül fejlődési vágy vagy haladásba vetett hit ritkán jelentkezik, így fejlődés sem történik. A katalizátort egyéni szükségletekre tervezik, tehát kívánatos felfigyelni az ismétlődésekre. A katalizátor célja a kívánt sarkosulás, tehát a másokat segítő pozitív irány vagy az önmagát segítő negatív irány kiválasztása.

Az entitásban az energiaközpontok vagyis csakrák működésre készek, de ezeket tapasztalatok által aktiválni kell. Gyors egyéni növekedés a korábbi eredményeknek köszönhető a csakrák aktiválásában. Segítség a korai évek kényelme és nyugalma, továbbá az erős fejlődési vágy.

A már előző életeiben a tudatára ébredt entitás inkarnációs körfolyamataira programozza saját tapasztalásait, az eseményeket így irányvonalak alakítják. Ha egy lehetőséget kihagy jön a következő, amíg felfogja, hogy itt egy tanulási lecke kínálkozik a számára amit el kell sajátítania. Ezek átprogramozhatók az élet előrehaladtával. A fizikai katalízist a fejben lévő irányultság fogja meghatározni. Az egyén polarizációja kelti a generált percepciókat. A pozitívan polarizálódó entitás a katalizátort mentálisan használja fel és ekkor szeretettel van magában a harag iránt amit hagy megérteni és elfogadni. A harag tárgya így (a másik entitás) átalakul. A kulcs az elfogadás. A negatívan polarizálódó a haragját a másik egyénre irányítja, így létrehozza a rákot. Aki képtelen tud uralkodni önmagán az rákot idéz elő.

A hozzáállást kell észrevenni. A napi ciklus tapasztalatainak kielemzésekor felmérhető mely gondolatok, érzések és tettek helytelenek, így látható min kell dolgozni. Az átprogramozási technika csupán a figyelem összpontosítása. Felnőtteknél sem különb mint gyerekeknél. A figyelmet a kívánt programozáson kell tartani és ha ez folyamatos  akkor az erősíti az akaratot. Ha az én kellően tudatos a katalízis működésmódjára és a programozás technikájára, akkor bármilyen fegyelmezési párhuzam (pl. böjt) nélkül is átprogramozhat csak az akarat összpontosításán keresztül is. A képesség, hogy valaki a saját reakcióit megfigyelje, ezáltal önmagát megismerje közelebb hozza az ént a valódi egyensúly felé. Az igazán kiegyensúlyozott entitás számára már bármilyen helyzet érzelmi megingástól mentes. Az érzelmek elfojtása azonban depolarizálja az illetőt és letompulnak az energiaközpontjai. Némi pozitív sarkosulás ebben az esetben az, ha az elfojtás oka a másik entitás figyelembe vétele.

Amint az egyénnek nőlnek a tapasztalatai a katalizátornak egyre inkább a pozitív értelmezését fogja választani amennyiben a másokat szolgáló ösvényen jár. Ha viszont a létélménye az önmaga szolgálata, akkor a negatív értelmezést választja. A tisztáknak minden amivel csak találkoznak az egy végtelen teremtő szeretetéről és fényéről szól, ezért a legdurvább csapást is az eljövendő lehetőségek fényében szemlélik. A koncentrálóképesség növelése lehetséges személyes inspirációs minőséggel bíró forma és szín elképzelésével is.

Tapasztalják meg az érzést, majd tudatosan fedezzék fel annak az ellentettjét is. A cél az elfogulatlanná válás. A végső eredmény az amikor már szükségtelen a katalizátor, mert minden történésre szeretetként tudnak tekinteni, így a tapasztalati történések társ teremtőjévé válnak.

Kapcsolat van az energiacentrumok és gondolatformák között, tehát a tömegtudat kollektív félelmei teremtenek, a nyugtalansági, félelmi zónákat szimbolizálják (félelem a hidegtől, az éhezéstől, az üzemanyaghiánytól, a vírusoktól stb…).

A katalizátor megszűrődése mindig lentről felfelé halad.

Sokan használnak sokkot katalizátorként.

A fájdalom katalízise a leggyakoribb, de lehetőséget teremt a tanulásra, mint türelem, tolerancia, könnyedség.

Amikor a torzulások hatására fogyatkoznak a lehetőségek a tanulásra, akkor lépnek életbe az önkorlátozó tényezők. A születési rendellenesség előre betervezett korlát. A fertőző betegségek 2D-s katalizátorok, de akiknél szükségtelen ott hatástalanok. Akik túlélőhelyeket keresnek az önmagukat szolgálókat hívják segítségül, mert védelem nélkülinek érzik magukat.

A szüret előtti katasztrófák nehézkes tünetei a szüretnek  és véletlenszerűek. A 3D elektromágneses átrendeződése miatt növekszik az entrópia és növekszik a hő. Emiatt megreped a földkéreg ahogy rámágneseződik a planéta a 4D-re. Ilyenkor már két csoportra oszlanak az emberek….