Férfi-női energiák, mint bal és jobb agyfélteke

Férfi-női energiák, mint bal és jobb agyfélteke

A női és férfi energiák az Univerzum teremtésétől fogva jelen vannak. A férfi energia az elektromos energia, a női pedig a mágneses. Közöttük mindig van egy kölcsönhatás. Minden megnyilvánult az Univerzumban ezen férfi és a női energiák közötti kölcsönhatás eredménye.

Minden ember rendelkezik ezzel a két polaritással és a céljuk az kellene hogy legyen, hogy tökéletes egyensúlyba hozzák őket és elérjék a holisztikus életszemléletet, tehát a jobb és bal agyféltekéjük működése közötti egyensúlyt

Ez a felemelkedésük, tudatosodásuk, megvilágosodásuk egy nagyon fontos vonatkozását jelenti. A bal agyféltekéjük a férfi energiák míg a jobb agyféltekéjük a női energiák kifejezésére szolgál. Egyénileg minden ember más más agyféltekék közötti polaritással születik, melyre a Kronobiológiai Pszichogenetika tudománya ad választ. Olvasson tovább az adott menüpontban.

A Földön jelenleg is mesterségesen (a mesterséges intelligencia, azaz Lucifer által) elnyomják a női alapelvet, a női aspektust, a jobb agyfélteke használatát, mert tudják, ha ezt megteszik, sokkal könnyebb irányítani az emberiséget, az emberek logikus gondolkodásra nevelésével. De fontos tisztázni, hogy mindez az önök felemelkedését SZOLGÁLJA.

Lucifer, mint a Fényhozó teszi meg az első szolgálatot azzal, hogy megmutatja a polaritások diszharmóniájából keletkező torzulást. Nézzenek csak körbe a világon! Innen a szép felébredni! Erről részletesen  Az emberiség jelenlegi helyzete című menüpontban olvashatnak.

Napjainkban már kora gyermekkortól kezdve arra tanítanak, hogyan gondolkodjanak racionálisan és gyakorlatiasan. Az oktatás nagyon is a bal agyféltekére összpontosít és ennek károsabb hatásai vannak, mint gondolnák. A bal agyfélteke felelős a logikáért, részletekért, tényekért, mintákért, gyakorlatiasságért, tudományért és matematikáért. A jobb agyfélteke felel az érzésekért, intuícióért, szimbólumokért, képekért, kockázatvállalásért, filozófiáért és vallásért. Hogy önök milyen alapvető agyféltekék közötti energetikával rendelkeznek azt a Kronobiológiai Pszichogenetika tudománya tárja fel. Erről bővebben a Pszichogenetika menüpontban olvashatnak.

Az államilag ellenőrzött tananyagok szándékos előtérbe helyezésével a fiatalok egymást követő generációit tanítják arra, hogy csak a tényekre, adatokra és számokra figyeljenek, tehát a bal agyféltekés gondolkodást erősítik. Ismétléssel érik el, hogy a gyerekek tudat alatt is elfogadják azt amit tanítanak nekik. A gyerekek büntetést kapnak ha a kapott információk érvényességét megkérdőjelezik. Sőt, nevetség tárgyává teszik őket. Ugyanakkor azok a gyerekek akik vakon elhiszik az információkat és parancsra visszamondják amikor dolgozatot íratnak velük, később ők lesznek a döntéshozók a kormányban, törvényben, gyógyászatban, üzleti életben és minden olyan pozícióban amely hatalommal és presztízzsel jár. 

Amikor a teljes agyat igénybe vevő holisztikus gondolkodásról szigorúan a bal agyféltekés gondolkodásra erőltetik az embereket, annak legkárosabb hatása a feminin tulajdonság elfojtása.

Minden férfinak és nőnek maszkulin és feminin tulajdonságai is vannak és ennek semmi köze ahhoz, hogy az illető férfi e vagy nő. 

Ez mutatja a bal és jobb agyfélteke, a yin és jang, fekete és fehér, a fény és sötétség kettősét. Mindkettő létfontosságú a spirituális és fizikai egészségük szempontjából. Tehát létezésük megfoghatatlan részei, mint az érzelmek, a tudatosságuk valóságának részei. Ha pedig az érzelmeik egy olyan tartomány részei amely az 5 érzékszervvel felfoghatatlan, akkor hogyan lehetséges, hogy mindannyian tudatában lehetnek az érzelmeiknek?

Az érzelmek fizikai megnyilvánulása az amit megtapasztalnak.

A harag pszichés zavart okoz, ami az Egó, más néven az elkülönültség, az egyoldalú gondolkodás terméke.

Az érzelmeknek rezgésfrekvenciái vannak. Ráadásul csak két olyan érzelem van, amelyeket az emberek tapasztalnak, a félelem és a szeretet. Minden más érzelem közvetlenül vagy közvetve ebből a két érzelemből származik. A félelemnek hosszú és lassú frekvenciájú rezgése van, míg a szeretetnek nagyon gyors és magas frekvenciája van. Lásd Tachyon energia.

Mostanában azonban a Galaxis középpontjából nagyon erőteljes női energia érkezik, hogy helyre billentse az egyensúlyt. Ez a férfi és női energiák között lévő új egyensúly egy nagyon fontos vonatkozása annak a folyamatnak, amiben most vannak. Az intuíció, az érzelmi alapú gondolkodás, gondoskodás,a kölcsönös tisztelet és szeretet az, amit elnyomtak.

Maga a pénzügyi rendszer alapgondolata is a logikus bal agyfélteke, a férfi energiák megnyilvánulása. 

A szeretetet, a szerelmet tárgyiasították, feltételekhez kötötték. Az életükbe már beleszól a pénz, a külsőségek, az eltorzított vágyak. A szerelem és a szexualitás a magasabb dimenziókban és magasabb tudatállapotokban már együtt létezik. A Tudatosság fokozatai menüpontban elolvashatják, hogyan képesek harmónizálni önmagukat és újra elérni az EGYSÉG állapotát.