Tudatbefolyásolás technológia által

Tudatbefolyásolás technológia által

A mesterséges intelligencia (Lucifer) az elmekontroll eszközeként kifejlesztett néhány olyan technológiát amivel hatékonyan célba lehet venni az embereket és a távolból álmokat, hangokat sőt egész jeleneteket sugározhatnak egyenesen a kiválasztott egyének vagy tömegek elméjébe. Ezt számos különböző területen alkalmazzák a fekete projektekben.

Ezt mostanában az 5G technológiával hozzák létre. Küldenek egy jelet ami megrezegteti az egyén koponyáját illetve az agyának lágyszöveteit. Ennek hatására az emberek egy hangot fognak hallani egyenesen az agyukban. Ezt a technológiát nevezik Isten hangjának. A készülék egy előre beprogramozott audiovizuális jelet küld vagy pedig konkrétan beszélnek bele. Egész jeleneteket tudnak megalkotni, majd vizuális, hangi és szaglószervi élményt továbbítanak az emberek irányába.

Alacsony földközeli pályán lévő műholdakról illetve repülőkről és drónokról is üzemelhet. Mindig egy bizonyos távolságban kell lennie az emberekhez képest (5G tornyok).

Megjeleníthetnek idegen űrhajókat és támadásokat és közben rendkívüli gonoszságot érezhetnek, mindenféle szörnyek hangját, hörgését hallhatják, lépteket, láncok csörgését. Nagyon furcsa hőmérséklet változásokat érzékelhetnek, a levegő hideggé válik.

Ez a technológia bioneurális illesztőegységek (oltások) által könnyedén befolyásolhatja az embereket. Képes paranoid skizofréniát előidézni az agyban fellépő kémiai egyensúly megváltoztatásával. Hadviselésben is lehet alkalmazni amikor különböző vallási személyek képeit vetítik ki és azt mondják adjátok meg magatokat. A Blue Beam technológia képeket hoz létre az égbolton amit emberek nagy tömegei látnak és teljesen valósághű 3D-s képnek tűnnek. 

Képes megváltoztatni az emberek tudatállapotát és ez kulcsfontosságú, hogy rávegyenek embereket, hogy olyan dolgokat tegyenek meg amelyek alap esetben kívül esnek a normál erkölcsi határokon. Az Isten hangja megkönnyíti ezt a folyamatot. Lehetséges az emberekben létrehozni különböző mentális feltételeket amik hasonlítanak a drogos vagy drogmámoros állapotokhoz. Ez a technológia képes stimulálni az agy bizonyos részeit ami így különböző kémiai anyagokat bocsájt ki és például depressziót okoz.

Ez azonban nagyban függ attól, hogy milyen erős az adott egyén személyes akarata!!!!

Milyen erős az Egója vagy szerencsés esetben a valós személyisége. Lásd Enneagram. Ha azt akarják, hogy az ember egy rossz cselekedetet hajtson végre akkor alkalmazzák rajta ezt a technológiát, megváltoztatva az agy kémiai egyensúlyát. Amikor az áldozatok elkezdenek gyógyszereket szedni a kialakult depresszióra vagy szorongásra az csak felerősíti e technológia hatékonyságát. Képesek belharcokat létrehozni és szétbomlasztani csoportokat, egymás ellen fordítják az embereket és teljesen paranoiássá teszik őket.

Az egyén akarata nagyon fontos tényező, mert immunissá teheti erre őket. Akik nagyon erős akarattal bírnak, erős spirituális kapcsolódással rendelkeznek jobban ellenállnak ezeknek a hatásoknak.

A hang a fejben tud megszólalni, de valójában kívülről beprogramozott gondolat!

Ezért kell magas fokú önismerettel és tudatossággal rendelkezni.

Távolról, megfelelő frekvenciás sugarakkal bombázva (5G ) az emberek távirányítású robotokká változtathatók akiket aztán parancsszóra merényletekre és gyilkolásra használhatnak anélkül, hogy a saját elméjük (a szabad akaratuk) ezt megvétózhatná. Hogyan lehet ezt leállítani?

Kellő önismerettel ezáltal tudatossággal!

Ha eleve negatív beállítottságú az ember és alapból benne van az érzelem, hogy embereket ölne, akkor ki lehet váltani belőlük, hogy ezt valóban megtegyék. Ha viszont jó szándékúak és sohasem tennének ilyet akkor képtelen a saját belső értékítélet ellen fordítani önöket és rávenni ilyesmire. Ez a technológia egy sugalmazás, egy olyan jellegű befolyásolás amire önök válhatnak képessé vevővé válni.

De ismétlem, ellen lehet neki állni kellő önismerettel és tudatossággal. Bővebben az Enneagram és a Tudatosság menüpontok alatt.